Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΤ Σήμερα φαίνεται να γράφεται το τέλος. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η δημοκρατικοφανή χούντα ολοκλήρωσε πρίν από λίγο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το σχέδιο της φίμωσης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ  ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με την εισβολή των ΜΑΤ.
 Η ΕΡΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. 
Το σχέδιο των ξένων κέντρων που επέβαλαν με τους μηχανισμούς τους  αλλά και με την "ανοχή" της αντιπολίτευσης την σημερινή Κυβέρνηση με στόχο την υποδούλωση και τον εξευτελισμό των Ελλήνων καλά κρατεί. Ο λαός μας μέρα με την μέρα βρίσκεται όλο και σε δυσμενέστερη θέση. Η ταχτική της σαλαμοποίησης  αλλά και η προδοσία των αγώνων  για δημοκρατία και υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος της περιουσίας των Ελλήνων πετυχαίνει τον σκοπό του. 
Η οργάνωση της αντίστασης που περίμενε ο λαός μας περιορίστηκε στο συμφέρον των παρατάξεων και της αυθεντίας των αναλύσεων.

Η ΣΠΙΘΑ κράτησε ψηλά την σημαία της αντίστασης και προσπάθησε να οργανώσει στην ΕΡΤ  την αντεπίθεση. Οκτώ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΙ  (οι ΠΕΝΤΕ Σπιθίτες ) και Μία εργαζόμενη  είναι υπόδικοι γιατί διαδήλωσαν ειρηνικά   έξω από τους πομπούς της ΕΡΤ  στον Υμηττό για το άνοιγμά τους. 

Σήμερα φαίνεται να γράφεται το τέλος. 

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ  αργά ή γρήγορα θα γίνει στάχτη. 

Η σπίθα φουντώνει στις ψυχές των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Όταν καταλάβουν ότι η προδοσία ήταν και από αλλού τότε θα γίνει φωτιά που θα τους κάψει ΟΛΟΥΣ. Ας ελπίσουμε να το αντιληφθούν σύντομα . 

Οσο για τους ηρωικούς 300 εργαζόμενους που κράτησαν την ΕΡΤ  ανοικτή και δεν πουλήθηκαν για λίγα αργύρια στους δήμιούς τους ξέρουν ότι είμασταν είμαστε και θα είμαστε για πάντα ΜΑΖΙ. Οχι με ανακοινώσεις ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. 

Αθήνα 7 Νοέμβρη
έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου