Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η Σπίθα Εξαρχείων στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων της Χαλκιδικής

Η ενημέρωση οδηγεί στη δράση και το ταξίδι στην αλληλεγγύη.

Η Χαλκιδική ταξιδεύει και ενημερώνει. Ενημερώνει για ένα δίκαιο αγώνα για την ζωή, για τα δάση και το νερό. Έναν αγώνα για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Το καραβάνι αλληλεγγύης αφού θα έχει περάσει από Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο και Λαμία την Δευτέρα 25/11 θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Oι δράσεις του καραβανιού στην Αθήνα περιλαμβάνουν συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ στις 12.00 και συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από την βουλή στις 17.00. Επίσης, το «καραβάνι» θα επισκεφτεί τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, καθώς και θα πραγματοποιήσει μια σειρά εξορμήσεων για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού. Τέλος, οι γυναίκες της Χαλκιδικής θα πάρουν μέρος και στην διαδήλωση για την παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δράσουμε.

Η επιτροπή αλληλεγγύης στην Χαλκιδική (Αττική) καλεί κάθε συλλογικότητα και πολίτη, που αναγνωρίζει τον δίκαιο αγώνα ενάντια στην καταστροφική εξόρυξη χρυσού και υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες ενάντια στην καταστολή και την ποινικοποίηση της συλλογικής δράσης, να στηρίξει το καραβάνι αλληλεγγύης.

Eπιτροπή Aλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττική)

---------------------

Η Σπίθα Εξαρχείων ήταν και θα είναι στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων της Χαλκιδικής  στον  δίκαιο αγώνα για την ζωή, για τα δάση και το νερό. Έναν αγώνα για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.
Ενάντια στην κλοπή του Εθνικού μας πλούτου και τις πολιτικές της κατοχικής κυβέρνησης και όλου του εξαρτημένου πολιτικό - οικονομικού - πολιτιστικού συστήματος εξουσίας.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΠΩΣ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου