Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κατάθεση στεφάνων για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 12-10-2013 video

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη πραγματοποίησε η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, τιμώντας την επέτειο από την Απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί κατακτητές (12 Οκτώβρη 1944). Οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν αντιστασιακά τραγούδια.


ΑΝΤΕ να μας πείσουν ότι αυτοί που κρατούν την Ελληνική και πολέμησαν τους ΝΑΖΙ  είναι προδότες της τάξης τους και κρατώντας την Ελληνική σημαία είναι φασίστες !!! Τα λέμε αυτά για τις ιδέες που προωθούνται στους νέους από τις  κομματικές παρατάξεις της λεγόμενης  Αριστερής - Αντιεξουσιαστικής - Αναρχικής  πολιτικής πρακτικής που ξεχνά ότι
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ = ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ . Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα συναγωνιστές . Οι προλετάριοι κατά τον ΜΑΡΞ  δεν υπερασπίζονται την πατρίδα των αστών γιατί πολύ απλά οι αστοί δεν κοιτάνε το σύνολο ( ΣΥΝΟΛΟ=ΠΑΤΡΙΔΑ )  αλλά την πάρτη τους. ΆΡΑ  χρησιμοποιούν την ΛΈΞΗ  πατρίδα για την υπεροχή τους και την εξουσία τους έναντι όλων των άλλων τάξεων και διαστρωματώσεων. Λένε ότι το κάνουν για το κοινό συμφέρον της πατρίδας. Πρόσφατο παράδειγμα οι δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια που υπογράφτηκαν για λόγους ΕΘΝΙΚΟΥ , Πατριωτικού συμφέροντος !!!!

 Οι  προλετάριοι δεν πρέπει  εγκαταλείπουν την έννοια της πατρίδας τους για μια άλλη πατρίδα που είναι η μετά την ΕΠΙΘΥΜΗΤΉ παγκόσμια επανάσταση όλος ο πλανήτης.
  Η υποστήριξη και η στήριξη των αγώνων όλων των κατώτερων τάξεων με τις διαστρωματώσεις τους μεταξύ τους είναι αυτονόητη για όλες τις χώρες . Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με  τα ταξικά μας αδέρφια όλων των χωρών . Εκτός αν επιτεθούμε ή μας επιτεθούν για να μας κατακτήσουν . 

 Η εγκατάλειψη όμως στα χέρια των αστών την έννοιας της πατρίδας είναι τραγικό λάθος γιατί παραδίδεται ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΝΟΊΚΕΙ . Δηλαδή το συλλογικό. Έτσι αυτοί το χρησιμοποιούν , όπως είπαμε παραπάνω για να κρατούν την ΕΞΟΥΣΙΑ  τους και να κερδίζουν από τον συλλογικό μόχθο την λεγόμενη υπεραξία που την καρπώνονται ΟΛΟΚΛΗΡΗ αφήνοντας τους πολλούς να φυτοζωούν ή να πεθαίνουν από τις αρρώστιες ( βλέπε κατάρρευση του όποιου συστήματος υγείας υπήρχε ) να αυτοκτονούν ( τουλάχιστον 20.000 Έλληνες μέχρι σήμερα με βάση τα συμπεράσματα του παγκόσμιου συνεδρίου Ψυχιάτρων που έγινε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2012 ) Να λιμοκτονούν ψάχνοντας στα σκουπίδια για τροφή ή σε κάποιο συσσίτιο , Να μεταναστεύουν σε άλλες χώρες ψάχνοντας λιγάκι ποιο καλές συνθήκες επιβίωσης ( εκεί μπορούν να κάνουν την όποια δουλειά με τις όποιες συνθήκες αφού δουλεία νάνε και ότι νάνε και να δεχτούν την όποια καπιταλιστική νοοτροπία αφού η επιστροφή στην πατρίδα θεωρείτε αποτυχία και εξευτελισμός, άρα ξευτιλιζόμαστε μακριά στην ξενιτιά αλλά δεν το ξέρει κανείς εκτός από εμάς ) ΚΛΠ.

Ας διαβάσει κάποιος το ιδρυτικό κείμενο του ΕΑΜ ( Εθνικό Απελευθερωτικό Μετωπο ) > http://spithaexarhion.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html
και μόνο το όνομά του τα λέει όλα .

ποιος ΔΕΝ θα υπόγραφε και σήμερα αυτό το κείμενο;

Συναγωνιστές σας έχει φάει το συμφέρον της παράταξης , της οργάνωσης , του κόμματος κλπ.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΌ ΆΓΏΝΑ χρειάζεται ο λαός μας . όλοι μας.
Η όποια εξουσία της Αριστεράς κλπ. ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙ εκλογικά. ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ότι και να κατακτήσει θα το χάσει γρήγορα .ΓΙΑΤΙ;
Μα γιατί και πάλι σκλαβωμένοι θα είμαστε.

Σοσιαλισμός χωρίς πατρίδα είναι σαν μια Θάλασσα δίχως ψάρια δηλαδή ΝΕΚΡΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου