Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Σπίθας Εξαρχείων


Ανακοίνωση

Η Σπίθα Εξαρχείων κι επειδή πολλά ακούγονται για αύριο
δεν θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη εκδήλωση στο Σύνταγμα.
Πιστεύουμε ότι οι όποιοι έφεδροι και γενικά αυτοί που εκπαιδεύτηκαν για πόλεμο ( όλοι έφεδροι είμαστε που πήγαμε φαντάροι ) δεν είναι κάτι το ξεχωριστό από τους υπόλοιπους Έλληνες που θέλουν την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους δυνάστες μας , ντόπιους και ξένους.

Όφειλαν δε, σαν ας πούμε συλλογικότητα να επιθυμούν την Ενότητα σε ένα πλατύ Πανεθνικό Πανδημοκρατικό Μέτωπο που θα δημιουργήσει οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και με πλήρη διαφάνεια και δημοκρατία θα εκλέξει τους ικανότερους από την βάση για να βοηθήσουν στον συντονισμό του μέχρι τον τελικό στόχο που πρέπει να είναι ο γενικός ξεσηκωμός της πλειοψηφίας του λαού.

Με προτάσεις όπως σχηματισμός κυβέρνησης με επικεφαλής τον τάδε ή τον δύνα χωρίς την γνώμη του Ελληνικού λαού η όποια προσπάθεια θυμίζει άλλες εποχές . Ας μην γίνεται εκμετάλλευση της απόγνωσης του λαού και οδηγείτε σε σπασμωδικές κινήσεις που αν πετύχουν δεν ξέρει κανείς ποιοι θα κυβερνούν ( και τώρα λέγετε ότι κυβερνά η Ελληνική ''εκλεγμένη'' μάλιστα κυβέρνηση αλλά οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού ) και αν δεν πετύχουν απογοητεύουν και οδηγούν στον μαρασμό και την ηττοπάθεια των αγώνων.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Και μάλιστα με 500.000 στο Σύνταγμα και άλλους τόσους σε όλη την Ελλάδα.

Το να παλεύει ο Έλληνας για την Εθνική του Ανεξαρτησία είναι χρέος ιερό και στόχος Αιώνων.
Μας μοιάζει όμως επίδειξη το αυριανό. Η λέξη έφεδρος δείχνει δύναμη αλλά την πραγματική δύναμη την ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

θα παρακολουθούμε τα γεγονότα από πολύ κοντά. Όπως πάντα άλλωστε σε όλες τις περιπτώσεις.
Γιατί οι Σπίθες είναι παντού.

Αθήνα 27-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου