Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αυτοί που ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους πρώτα από όλα θυσιάζονται για τα ιδανικά της.
Πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πατριώτης , κάποιος που  δηλώνει ΦΑΣΙΣΤΑΣ  και οπαδός του Χίτλερ. Για ποια πατρίδα μιλάει; Για την Ελλάδα ;
ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελλάδα ως τα πέρατα του κόσμου είναι και θα είναι γνωστή για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι μόνο.
Αλλά και με τις έννοιες των λέξεων :
«Ελευθερία», «Ανεξαρτησία»,  «Ισότητα», «Δικαιοσύνη» «Αλήθεια», «Ειλικρίνεια», «Τιμιότητα», «Ευγένεια», «Σεβασμός», «Αλληλεγγύη», «Φιλοξενία» και τόσες άλλες.

Τί δουλειά έχει ο Έλληνας με την λέξη ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή με την λέξη ΝΑΖΙ ;

Υπήρξε στο σχετικά κοντινό παρελθόν την περίοδο του δικτάτορα Μεταξά μία προσπάθεια να
εκφασιστούν οι Έλληνες και μάλιστα με την βία ( θυμηθείτε ότι κανένας μαθητής δεν μπορούσε να είναι γραμμένος σε σχολείο αν δεν ήταν γραμμένος στην νεολαία του Μεταξά )  στα πλαίσια του λεγόμενου τότε "κομουνιστικού κινδύνου". Για τους οπαδούς των Φασιστών χρησιμοποιήθηκε η δήθεν ανθελληνικότητα των πατριωτών κομουνιστών για να αποδείξουν ότι αυτοί ήταν οι γνήσιοι πατριώτες . Ήταν όμως έτσι τα πράγματα; Φυσικά και όχι.
Απλώς οι μεγάλες δυνάμεις για μιά ακόμα φορά δημιούργησαν ρήγμα μέσα στους Έλληνες για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την δουλεία τους που δεν είναι άλλη από το να μας έχουν ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ  και να μας ξεζουμίζουν. Η δύση που οδήγησε την Ελλάδα σε τόσες καταστροφές όπως λόγου χάρη της Σμύρνης, έπρεπε να κρατήσει πάση θυσία την Ελλάδα στην σφαίρα επιρροής της και ξεζουμίσματος της μέσα στο αναπτυσσόμενο υποτίθεται και φιλελεύθερο Καπιταλιστικό μοντέλο. Όποιος αντιδρούσε ήταν Κομουνιστής ( πράκτορας ξένης δύναμης , της Ρωσίας δηλαδή )  και άρα Ανθέλληνας. Έτσι Πατριώτης ήταν αυτός που δεχόταν την δύση και τον καπιταλισμό ( φιλελευθερισμό το ονόμασαν για να μολύνουν για μιά ακόμα φορά τις λέξεις και τις έννοιες ) Στην Αρχή δεν μπόρεσαν να εδραιώσουν πλήρως τον σχεδιασμό ώσπου φέραν τον Μεταξά για να ολοκληρώσει την δουλειά. Ο φασισμός προελαύνει και η Ελλάδα χρειάζεται και αυτή να συμμετάσχει στην προσπάθεια της τότε παγκοσμιοποίησης που δεν ήταν άλλη από τον αφανισμό της ανθρωπότητας και εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό την καθοδήγηση του ΡΟΚΦΕΛΕΡ , ΡΟΤΣΙΛ κλπ και φανερή ηγεσία τον ίδιο τον ΧΙΤΛΕΡ και τους περί αυτού.
ΟΙ λαοί αντέδρασαν . Ακόμα και ο φασίστας Μεταξάς κάτω από την πίεση του λαού αλλά και μιάς κρυφής, για μένα ,δύναμης που δεν είναι άλλη από την ΕΛΛΑΔΑ ( γιατί όπως είπαμε και παραπάνω ΕΛΛΑΔΑ  σημαίνει όλες αυτές τις λέξεις και πολλές άλλες )  είπε ΟΧΙ .
Ο λαός μας έδειξε για μιά ακόμα φορά ότι ΕΛΛΗΝΑΣ είναι αυτός που δεν λογαριάζει τον Θάνατο υπερασπίζοντας την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ . Ακόμα και ο ίδιος ο Ζαχαριάδης στην περίφημη επιστολή του από την φυλακή ήρθε στο ύψος των περιστάσεων και έπιασε τον παλμό ολόκληρου του λαού παρακινώντας τους συντρόφους του να δώσουν τον αγώνα ενωμένοι ακόμα και με τους μέχρι τότε αντιπάλους τους. Τί θα έκαναν οι φασίστες αν βρισκόντουσαν στην μειονεκτική τότε θέση του ;

Η   ΕΛΛΑΔΑ  είναι  και θα είναι πάντα μέσα στον κάθε ΕΛΛΗΝΑ  που κρατάει μέσα του αυτές τις λέξεις. ΕΤΣΙ έγινε το έπος του '40. Έτσι έγινε η Εθνική Αντίσταση με χιλιάδες νεκρούς που έπεσαν για να μην περάσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ . Και ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.  Το ότι οι δυνάστες μας βρήκαν τον τρόπο να μας οδηγήσουν στον εμφύλιο και κάποιοι ένθεν και κείθεν  πρόδωσαν τον λαό μας δεν τους δίνει την γεύση της νίκης. Ο φασισμός δεν πέρασε.
Αυτό που πέρασε σίγουρα ήταν η Εθνική υποδούλωση στο άρμα της δύσης . Αυτό που σήμερα μας οδηγεί και πάλι στον ανθελληνισμό και την καταστροφή αφού ΕΠΙΣΗΜΑ ( βλέπε 1η δανειακή σύμβαση άρθρο 4 ) Έχουμε απολέσει την Εθνική μας Κυριαρχία. ΔΗΛΑΔΗ  το δικαίωμά μας να εκμεταλλευτούμε το δικό μας παραγόμενο πλούτο καθώς και τον εθνικό μας πλούτο με το τρόπο που νομίζουμε εμείς οτι είναι καλύτερα για μας . .Αυτόν  που έχουμε και αυτόν που βρήκαμε ότι έχουμε και ανέρχεται σε πολλά - πάρα πολλά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ.

Οι Έλληνες πολέμησαν τον φασισμό και έτσι θα εξακολουθήσουν να το κάνουν στον αιώνα των αιώνων.
Γιατί ο Φασισμός δεν είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Γιατί οι Φασίστες δεν  είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Αυτοί εξυπηρετούν το σύστημα

Στις μέρες μας εκμεταλλεύονται τον Φασισμό  των κυβερνώντων και των καναλαρχών , την συστημική και αδύναμη αντιπολίτευση , τον πόνο του άνεργου και του φτωχού για δουλειά στρέφοντάς τον εναντίων των λαθρομεταναστών λες και αυτοί φταίνε για την ανεργία !  Προστατεύοντας τον δήθεν από τους κακού λαθρομετανάστες  χτυπώντας τους για να τους σκοτώσουν. Μοιράζοντας τρόφιμα σους πεινασμένους  και έτσι να κερδίσουν λαϊκό έρεισμα. Μια λαϊκή υποστήριξη που τους χρειάζεται για να  "νομιμοποιηθούν " και να περάσουν στην δεύτερη φάση του σχεδίου τους. Τον ολοκληρωτισμό.
Να σημειώσω εδώ ότι θεωρώ ότι βρίσκονται στην εφεδρεία για αυτόν τον σκοπό ( η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος ) αφού ήδη με την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ,  την μη αντίδραση από την δικαιοσύνη αλλά  κυρίως από το μούδιασμα του λαού , αυτό συντελείται μέρα με την μέρα.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι : Πατριώτης δεν είναι αυτός που κρατάει μία Ελληνική σημαία. Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελευθερία-Ανεξαρτησία για Δημοκρατία , δικαιοσύνη , Αλήθεια , Ισότητα , Λαοκρατία , Συναδέλφωση , Αλληλεγγύη , Φιλοξενία και που θα σπάσει το κεφάλι του κάθε φασίστα και του κάθε προδότη με την σημαία που κρατάει.

«Ο πατριωτισμός των φασιστών - έλεγε ο Μάνος Χατζιδάκις - έχει τόση σχέση με την πατρίδα, όση σχέση μπορεί να έχουν με τον πατριωτισμό τα άλογα επειδή συμμετέχουν στις παρελάσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου