Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ανακοινώνουμε σήμερα την ίδρυση της Σπίθας Εξαρχείων


30.06.2013

ΣΠΙΘΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - Ερνέστο Τσε Γκεβάρα


Ανακοινώνουμε σήμερα την ίδρυση της Σπίθας Εξαρχείων  με το διακριτικό όνομα 

ΣΠΙΘΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ  - Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
Αποδεχόμαστε πλήρως της αρχές της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα 
και την  Ιδρυτική διακήρυξη της 1ης Δεκεμβρίου  2010 του Μίκη Θεοδωράκη 
Ένα φάντασμα πλανιέται  πάνω  από την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Το  φάντασμα της επανάστασης όλων των λαών που θα κατακτήσουν την Ελευθερία τους και θα αυτοδειαχιριστούν ειρηνικά τον πλούτο τους και τις δραστηριότητές τους με γνώμονα τον εθνικό τους συμφέρον μακριά από διευθυντήρια και παγκόσμια κέντρα αποφάσεων. 
Είμαστε έτοιμοι για όλα ! 
Αλλά πρώτα από όλα να δυναμώσουμε τον αγώνα για την ενημέρωση και ενότητα του Λαού μας με στόχο την πλήρη ανατροπή του εξαρτημένου πολιτικο-οικονομικού συστήματος Εξουσίας. Ένα σύστημα που δεν επιτρέπει στον Λαό μας να πάρει την μοίρα του στα χέρια του και να πετάξει έξω από την Ελλάδα την ξένη εξάρτηση που του ρουφά αιώνες τώρα τον πλούτο του και τον ιδρώτα του. 
Ένα αλληλοεξαρτώμενο σύστημα που με τις κομματοκρατούμενες δυνάμεις του σε όλες τις εκφάνσεις, δημιουργεί λανθασμένα ερωτήματα και παρασύρει τον Ανεξάρτητο πολίτη μέσα στα δίχτυα του. Έτσι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει και εξαρτάται τελικά από τους ίδιους μηχανισμούς που λειτουργούν  όχι με γνώμονα το συμφέρον του αλλά με τα συμφέροντα των ξένων κέντρων του διεθνούς καπιταλισμού και συγκεκριμένα τώρα δουλεύουν για τους δυτικούς "παγκοσμιοποιητές".  
Φτάνει πια ! 
Ειδοποιούμε εχθρούς και άσπονδους φίλους ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους συνεχώς, έως ότου  πάψουν να υπάρχουν. 
Ποτέ πια φασισμός, ναζισμός και όλα τα εκτρωματικά μορφώματα τους σε όλες τις εκφράσεις  τους. 
Λέμε ΟΧΙ στον εθνομηδενισμό και τους σύγχρονους εκφραστές του που προέρχονται από το ίδιο κέντρο εξουσίας. 
Οι προλετάριοι έχουνε πατρίδα. Πρέπει όμως να την πάρουν πίσω από τα μολυσματικά χέρια της παγκόσμιας αστικής εξουσίας που συγκεντρώθηκε για να εξουσιάσει μέσω του οικονομικού πολέμου όλους τους λαούς ταυτόχρονα. Σήμερα είναι η ευκαιρία που το τοπίο είναι πια καθαρό. Ο εχθρός είναι πια ΟΡΑΤΟΣ και βάλλει εναντίον όλων των λαϊκών στρωμάτων που χρειάζεται να συνεργαστούν για να τον νικήσουν. 
Αντλούμε δύναμη από το παραδοσιακό αγωνιστικό πνεύμα χιλιάδων ετών και είμαστε Έλληνες απόγονοι του Ομήρου, του Αχιλλέα, του Οδυσσέα, του Λεωνίδα, του Μιλτιάδη, του Περικλή, του Αλέξανδρου του Μακεδόνα, των σύγχρονων Κολοκοτρώνη, Καραΐσκάκη, Ανδρούτσου, Μακρυγιάννη, του ΑΡΗ, του ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ,  ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ και τόσων και τόσων άλλων που θα χρειαζόταν πολλές σελίδες για να τα γράψουμε εδώ.
Είμαστε Αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την παράδοση και να δώσουμε όλες τις μάχες μέχρι την τελική νίκη. Την νίκη της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, του ψωμιού και της παιδείας. Την Νίκη του Ανθώπου ενάντια στον Απάνθρωπο. 
Παλεύουμε για την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας, Πατριωτικής Αναγέννησης. 
Για όσους τους ενδιαφέρει να αγωνιστούν μαζί μας, θα μας βρουν στο Στέκι της ΣΠΙΘΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που βρίσκεται στην ΜπουΜπουλίνας 34 στα Εξάρχεια.
τηλ  211.2138662 – 6972531319 
profile στο fb >>>    http://www.facebook.com/spitha.exarxeia
ιστοσελίδα ( blog ) >>> http://spithaexarhion.blogspot.gr/
Να διαβάζετε και να διαδίδετε την επίσημη ιστοσελίδα της Κίνησης  >> http://www.spitha-kap.gr



http://www.spitha-kap.gr/el/sparks/sparksnews/?nid=4413

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου