Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση των σπιθών Γαλατσίου & 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας για τις συλλήψεις δεκαπέντε Ευρωπαίων και τεσσάρων Ελλήνων νέων στην πλατεία Συντάγματος.




 Το έγκλημά τους: ότι περπάτησαν από την ΝΙΚΑΙΑ της Γαλλίας για να συμπαρασταθούν στον Ελληνικό λαό !!!

Η κατοχική κυβέρνησις Παπαδήμου την εσχάτη ημέρα του βίου της διέπραξε μία ακόμη απρέπεια. Επεστράτευσε καταρχήν τις υπηρεσίες καθαριότητος του «δημοκρατικού» πρώην συνηγόρου του πολίτου και νυν τσιφλικά Αθηνών για να καθαρίση με μάνικες την Πλατεία Συντάγματος από τα μιάσματα που τόλμησαν να περπατήσουν από την Νίκαια της Γαλλίας μέχρι εδώ για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Εν συνεχεία η κυβέρνησις των δοσιλόγων εξαπέλυσαν τις ανδριωμένες πάνοπλες δυνάμεις καταστολής για να επιπέσουν κατά μίας εικοσάδος αόπλων νέων και να τους συλλάβουν με βάρβαρο τρόπο. Συνελήφθησαν δεκαπέντε Ευρωπαίοι και τέσσερεις Έλληνες νέοι και νέες, Το έγκλημά τους: α) κατασκήνωσαν τάχα σε μέρος οπού δεν υπήρχε ικανός αριθμός
...τουαλεττών και ως εκ τούτου συνετέλεσαν στην ...υποβάθμιση του περιβάλλοντος και β) διοτι τάχα αντιστάθηκαν στις ένστολες ορδές που τους επετέθησαν χωρίς να τους προειδοποιήσουν σε γλώσσα κατανοητή.
Όλοι όσοι πέρασαν τα τελευταία βράδυα από την Πλατεία Συντάγματος
είδαν (όπως επίσης και οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποδεικνύουν) ότι
καμμία σκηνή δεν είχε στηθή. Δεν μένει παρά να συλληφθούν και οι
εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι που περνούν καθημερινώς από την Πλατεία γιατί μπορεί να κατουρηθούν και να υποβαθμίσουν το περιβάλλον του τόσο καθαρού Δήμου του κου Καμίνη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες αποθανάτισαν τις σκηνές βαρβαρότητος και την σύλληψη των νεαρών φιλελλήνων. Οι κατηγορίες θα καταπέσουν. Εν συνεχεία κάποιοι από τους συλληφθέντες κακοποιήθησαν στην ΓΑΔΑ, όλοι τους έμειναν νηστικοί όλη την ημέρα διότι λόγω μνημονίου είχαν γίνει ...περικοπές και ένας από αυτούς κακοποιήθηκε διότι τον μετέφεραν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ αλλά ο αστυνομικός υπάλληλος είχε χάσει ...τα κλειδιά της χειροπέδας και ο ατυχής συλληφθείς διεμαρτυρήθη.
Δυστυχώς η Εισαγγελεύς παρά το γεγονός ότι οι μεν Έλληνες συλληφθέντες εδήλωσαν ακριβή διεύθυνση κατοικίας, οι δε φιλέλληνες νέοι διά των συνηγόρων τους εδήλωσαν διευθύνσεις παραμονής τους στην χώρα, παρά την παγία δικαστηριακή πρακτική να μην κρατούνται οι επ’ αυτοφόρω συλλαμβανόμενοι όταν δηλώνουν διεύθυνση κατοικίας,, παρά την καταγγελία ότι στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κακοποιήθησαν και υπέστησαν το βασανιστήριο της πείνας, διέταξε την κράτησή τους μέχρι την αυριανή προσαγωγή τους στην έδρα.

Στο πλευρό των συλληφθέντων παρέστησαν ανιδιοτελώς οι δικηγόροι
Δημήτριος Καραμίτσας, Άννυ Παπαροιδου, Πετσιμέρη Χρυσούλα, Θεοδώρα Καπόλα και Γαβριήλ Πελεκίδης, καθώς και δεκάδες δημοκράτες Έλληνες πολίτες .
 Αύριο Τετάρτη, 16 Μαιου 2012 θα γίνη η δίκη ενώπιον του Β’
Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημ/κείου Αθηνών στο κτίριο 7 της Σχολής
Ευελπίδων.

Αθήνα 15-5- 2012 και ώρα 10μμ
Σπίθες Γαλατσίου & 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου