Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εκλογές και Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ. (2) του Μανώλη Χατζηδημητρίου

το πρώτο μέρος εδώ >> http://spithakentroathinas.blogspot.com/2012/03/1.html

Εκλογές και Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ. (2) του Μανώλη Χατζηδημητρίου


Μα δεν την ξέρεις την λύση ; Εγώ λέω ότι την ξέρεις ΕΛΛΗΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΔΑ την λύση αλλά την έχεις θάψει βαθιά μέσα σου.
Γιατί νομίζεις ότι δεν γίνετε . Δεν είναι δυνατόν να γίνει. Απλώς μιά σκέψη είναι που είναι μέν σωστή αλλά μόνο Σκέψη. Άσε που θέλει κόπο και θυσία.
Είναι βλέπεις και αυτή η κατάσταση τόσο αφόρητη που δεν την αντέχεις ούτε ένα λεπτό. Θες να κλείσεις τα μάτια και όταν τα ανοίξεις να βλέπεις τους ανθρώπους να χορεύουν και να τραγουδάνε , όπως παλιά. Και μάλιστα όπως πολύ παλιά που άκουγες τις ιστορίες από τους γονείς σου ή τους παππούδες σου . Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι κάπως έτσι;
Τότε που οι Έλληνες ενωμένοι μπρος στον εχθρό νικούσαν και μετά απολάμβαναν τους κόπους τους. Τότε που μάζευαν την σοδειά και κάνανε γλέντι στην πλατεία του χωριού. Τότε που στο γήπεδο του Καραΐσκάκη μετά την χούντα τραγουδάγανε όλοι μαζί με την μουσική του Μίκη την πτώση της. Τότε που ξεχυθήκαμε στις πλατείες για πανηγυρίζαμε για τις νίκες της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ρώτησα τότε έναν γέροντα από πότε έχει να δει τόσο κόσμο να χαίρεται και μου είπε : "Από την απελευθέρωση παιδί μου ! " . Κάπως έτσι φαντάζομαι την ώρα που θα διώξουμε την Ξένη ακρίδα.

Ξέρεις ότι το σκηνικό είναι στημένο και ψάχνεις κάποιον να σε σώσει αφού σου έχει γίνει συνήθεια το
να σε σώζει κάποιος άλλος. Ποτέ δεν πίστεψες ότι δεν τον χρειάζεσαι . Πρώτα ήταν ο βασιλιάς !!! μετά ο Γ. Παπανδρέου ( Γέρος ) ύστερα η "επανάσταση !!! " μετά ο Κ. Καραμανλής αργότερα ο Παπατζής ( σου έδωσε και χρήμα τότε αλλά δεν σού πε πόσα φάγανε ούτε και πόσο σε χρέωσε ) μετά ο Μητσοτάκης με την κάθαρση και το Μακεδονικό που θα το ξεχνάγαμε σε 10 χρόνια !,μετά πάλι ο παπατζής με τον Σημίτη που θα μας έσωζε κι αυτός χώνοντάς μας στο Ευρώ μαζί με τον Παπαδήμο και την ΓΚΟΛΝΤ ΜΑΝ ΣΑΞ , πόσο μας χρέωσαν κι αυτοί δεν μας είπαν , πάνε και τα λεφτά των ταμείων που τα έπαιξαν μεταξύ τους και μην τον είδατε τον Παναγή. Μετά ο Κωστάκης με το σεμνά και ταπεινά και το Βατοπέδι, βοήθειά μας, Αυτή ποια η σεμνότητα να κλέβουν με την ευλογία του ράσου, Τι ταπεινότης θεέ μου ! Μετά τον έφαγε ο Αμερικάνος με τον Γιωργάκης με το λεφτά υπάρχουν και αφού βγήκε έβαλε τον Πάγκαλο να μας πει ότι μαζί τα φάγαμε. Μας έφεραν το ΔΝΤ , ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ και τον Παπαδήμο να μας σώσουν από τον κακό μας εαυτό !!! Ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται.
Και οι σωτήρες οι αναπληρωματικοί εκεί στον πάγκο, να ζητάνε από την εξέδρα να πει στον προπονητή να τους βάλει στο τερέν για να γραφτούν στο φύλλο αγώνα και να έχουν να το δείχνουν. Έχοντας την συνείδησή τους καθαρή. Λες και όταν έχεις την συνείδηση καθαρή ο Λαός πονά λιγότερο !

Άρα κάθεσαι και περιμένεις να δεις το νέο σωτήρα. Δεν σου πάει το μυαλό στην λύση που έχεις μέσα σου.

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ που είναι; Ποιός τον κρύβει;
ποιός φταίει για όλα αυτά ; Όπως λέει και ο ποιητής :
― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτα από όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.

Α! Ξέχασα . Πας από εδώ και από κει για να δεις τι λένε οι όποιοι ''ρήτορες'' βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο σήμερα, με τον μανδύα του αγωνιστή , του ανθρώπου που σου δίνει σημασία , αλλά τελικά καταλήγουν οι περισσότεροι στις ίδιες μεθόδους. Σε βάζουν να τρέχεις από εδώ και από εκεί και όταν προκηρυχθούν εκλογές σου λένε : " ψήφισέ τώρα εμένα για να αποκτήσεις δύναμη μέσα στην βουλή για να μην τρέχεις και κουράζεσαι, είναι δύσκολα να κάνεις αγώνα δεν το βλέπεις στην πράξη ;" Κλασσικό παράδειγμα ένα σκέλος , γιατί έφυγαν κάποιοι που κατάλαβαν, του λεγόμενου κινήματος " Δέν Πληρώνω " όπου όπως έμαθα θέλει να κατέβει στις εκλογές.

Τι να πρωτοπιστέψεις ; Δεν έχεις και άδικο.
ΕΦΙΆΛΤΗ ΖΩ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΕ . Και κανένας δεν σε ξυπνά γιατί είσαι ξύπνιος.
Και αφού είσαι ξύπνιος φέρσου και σαν ΞΥΠΝΙΟΣ.

Για να σπάσεις την ρίζα του κακού χρειάζεται πρώτα να την βρεις αγαπητέ - ή μου.
Αυτό σημαίνει ριζοσπαστική λύση.
Ξέρεις πόσοι ξεκίνησαν με αυτό τον σκοπό και βρέθηκαν τελικά μπλεγμένοι με την ρίζα; Γιατί θέλει να κλείσεις τα αφτιά στις σειρήνες που σου λένε : " άστους τους άλλους εσύ είσαι ικανός, ποιος θα σου πει μπράβο ; Κανένας. Στο τέλος και ξύλο θα φας από αυτούς που ωφελήθηκαν από την προσπάθειά σου. "

Ποια είναι τελικά αυτή η ρίζα του κακού. Μα η Ξένη εξάρτηση και ο επιστημονικός ποιά τρόπος που δρα αυτή και εκμεταλλεύεται τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων ώστε να υπερισχύει, η Επίθεση που έχει κάνει στην ιστορία μας στις επιστήμες στον πολιτισμό μας, στη υποκουλτούρα που την μοιράζει απλόχερα , στους ήχους που ακούς, στα χρώματα που βλέπεις , στο νερό που πίνεις, στο φαγητό που τρως, στους μετανάστες που σου φορτώνει και δεν ξέρεις τι να κάνεις κι έτσι σε απασχολεί για να σου τα πάρει όλα, στην ανεργία που σε εξαθλιώνει και που "φυλάει τα έρμα" εξαθλιώνοντας και αυτόν που έχει προς το παρόν μία εργασία ή και δύο ή και τρεις για να τα φέρει βόλτα κ.λπ.
Γιατί χρόνια τώρα σε υποδουλώνει από τα μέσα φτιάχνοντάς σου ένα κόσμο που εσύ θα επιθυμείς χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά που τελικά σε συνηθίζει να λειτουργείς ΑΤΟΜΙΚΑ χωρίς να σκέπτεσαι ότι θα γυρίσει αυτό μπούμερανγκ σε σένα και στα παιδιά σου και σε όλους γύρω σου.
Ο Ατομάνθρωπος εύκολα γίνεται Μαζάνθρωπος και ως μάζα τον κουμαντάρουμε καλύτερα.

Είναι παντοδύναμη η Ξένη εξάρτηση και εξουσία ; Αν το πιστέψεις είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δύναμη. Όμως την παντοδυναμία της την αντλεί από εσένα, εμένα, αυτόν, αυτήν κ.λπ.
Αν εμείς μείνουμε ο καθένας μόνος του τότε είμαστε σαν το ποντίκι μπροστά στο λιοντάρι.
Αν όμως ενωθούμε γινόμαστε βουβάλια που αγέλες ολόκληρες λιονταριών το σκέπτονται πολύ να τους επιτεθούν . Άντε να φάνε όποιο παραστρατίσει και αποκοπεί από το σύνολο. Και τα βουβάλια στηρίζονται σε έναν και μοναδικό νόμο. ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. Χωρίς τσομπάνη και χωρίς τσομπανόσκυλα.
Και μην μου πει κανένας ότι θέλω να είναι ζώο.

Θα μου πεις είναι εύκολο αυτό ; Να ενωθούμε δηλαδή.
Γιατί είναι εύκολο να βρεις σωτήρα ; ή είναι εύκολο να πας με μια ποδοσφαιρική ομάδα που έφτιαξες πριν από μέρες και μαζευτήκατε από τις αλάνες χωρίς παπούτσια , κάλτσες ούτε καν δερμάτινη μπάλα κλπ. να τα βάλεις με την ΡΕΑΛ ;
Ή είναι εύκολο αυτό που κάνεις; Δηλαδή τίποτα ( όχι όλοι ) και περιμένεις με μαθηματική ακρίβεια τον θάνατό σου πιστεύοντας ότι εσύ θα γλιτώσεις. Το ποιο δύσκολο και το ποιο χαζό είναι αυτό αφού όπως είπα και ποιο πάνω είσαι ένα μικρό ποντίκι μπρος στα κοφτερά δόντια του λιονταριού. Σε αφήνει κάθε μέρα να τρως το λίγο τυράκι που του ζητάς να σου δώσει και αυτό σου δίνει όλο και λιγότερο. Αν πας να του ζητήσεις παραπάνω τότε σου δείχνει τα νύχια του και εσύ προτιμάς να πας σπίτι. Αφού μόνος σου θα είσαι πάντα ένα μικρό ποντίκι.

Αν όμως δεις μέσα σου και ανακαλύψεις ότι η καρδιά σου είναι κι εσένα λιονταριού ,Γιατί είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ - ΝΊΔΑ. τότε το πράγμα αλλάζει. Φτιάξε την Ελλάδα που έχεις μέσα σου. Που σου έδωσαν οι πρόγονοί σου . Αυτοί που θυσίασαν την ζωή τους για σένα. Όλοι αυτοί που έζησαν μέσα στα κελιά δίνοντας χρόνο από την ζωή τους και αντοχή από το κορμί τους για σένα, για μένα, για όλους. για να είμαστε ελεύθεροι και να χαιρόμαστε τους κόπους της δουλειάς μας, τις χαρές της ζωής για μια Ελλάδα που να ανήκει στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα. Αποφάσισε να θυσιάσεις, να κοπιάσεις , να αποκτήσεις οίστρο σε μιά και μόνο ιδέα. την ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μίκης είπε τις προάλλες : "Θα έπρεπε να σας είχαμε κάνει (σε όλη την Κυβέρνηση) μήνυση για απόπειρα δολοφονίας, όμως προσωπικά δεν καταδέχομαι να έχω καμιά σχέση μαζί σας, ούτε του κατηγόρου. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω και να υπερασπίζομαι ακόμα και με τη ζωή μου την Εθνική μας Ανεξαρτησία, που εσείς την πουλήσατε στους ξένους για μια χούφτα αργύρια.

Δε υπάρχει καλύτερη απάντηση στους προδότες του λαού , της πατρίδας μας και στην ξένη εξάρτηση που τους έχει για εργαλείο της.

Πόσοι δεν θέλουμε να πράξουμε όπως ο Μίκης; Που αγνόησε την ηλικία του , τα προβλήματα υγείας και τις απειλές που δέχεται κάθε μέρα και πήγε εκεί. Πρώτος στην μάχη και έφαγε κιλά τα δακρυγόνα και δεν έφευγε γιατί είχε αποφασίσει ότι η ζωή του είναι λίγη μπρος την λευτεριά της Πατρίδας.

Πόσοι μπορούμε να του μοιάσουμε άραγε ;

Δέν σου κάνει ο Μίκης ε ; Είναι μεγάλος;
Πράγματι. Είναι πολύ μεγάλος για αυτό τον κρύβουν. Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό; ΣΠΙΘΑ ακούς αλλά δεν σου την δείχνουν ούτε για ένα λεπτό τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ ;
Μήπως γιατί η σπίθα λέει την λύση που σκέφτεσαι κι εσύ και όλοι σε αυτόν τον τόπο ; Και από τότε που γεννήθηκε προσπαθεί σχεδόν μόνη αυτή να ενώσει όλες τις Πατριωτικές δυνάμεις αυτού του τόπου σε μία και μόνη οργάνωση - μέτωπο που θα πάρει χαρακτήρα μιάς νέας ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με πρόγραμμα , όραμα , για την ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει, εμάς και των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας. Που θα μάθουμε ξανά πως να την χτίσουμε καθαρίζοντας την κόπρο του Αυγείου και να την φυλάμε και να την εξελίσσουμε. Ξεκινώντας από το ίδιο το σύνταγμα και προχωρώντας σε θεσμούς που θα μετέχουν όλοι χωρίς στεγανά και οικογενιοκρατίες. Το ότι δεν θέλουν οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί να μετάσχουν σε αυτό δείχνει ότι ο αγώνας τους ξεκινά και σταματά στο όνομα του μνημονίου. Είναι και της μόδας βλέπεις το να είσαι αντιμνημονιακός. Ακόμα και οι προδότες, αντιμνημονιακά θέλουν να τους λογαριάζεις αφού σου λένε ότι λυπούνται πολύ και με πόνο καρδιάς σε στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα !

Ποια είναι λοιπόν η λύση ;
Η λύση είμαι εγώ, εσύ. αυτός. αυτή και αυτοί. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ .
Η λύση είμαστε εμείς οι Ανεξάρτητοι ( μας το έκλεψαν κι αυτό το όνομα και το χρησιμοποιούν για τις εκλογές. Για να δείτε που μπορούν να φτάσουν και τι δύναμη τελικά έχουμε ) Είμαστε παντού και είμαστε πολλοί. Θα μας βρουν μπροστά τους όταν θα έρθει η ώρα και μέσα από τα "ελευθεροχώρια" που στήσαμε και στήνουμε παντού δεν θα μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Γιατί για να πάρω και τα λόγια του Μίκη : " Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Και αγωνιστές ξεπετιόνται κάθε μέρα .
Απεγκλωβισμένοι από παλιές πρακτικές και νοοτροπίες με κομματική λογική και στεγανά που εγκλωβίζουν την ελεύθερη σκέψη και προσωπικότητα. Κι αν πιστεύει κανείς ότι δεν είναι έτσι ας μπει στην παρέα μας και να μας βοηθήσει να το αλλάξουμε. Δεν αποκλείσαμε ποτέ κανένα εκτός από τους φασίστες τους κρυφοχουντικούς και τους νεοναζί. Φυσικά και όλους εκείνους που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οδήγησαν την Πατρίδα μας στο σημερινό της κατάντημα και τον λαό στην όποιας μορφής εξαθλίωση του.
Η λύση είναι ο αγώνας μέχρι θανάτου.
Κι εμείς είμαστε εδώ. ΠΡΙΝ . ΤΏΡΑ . ΜΕΤΑ και για ΠΑΝΤΑ.

Η ΣΠΙΘΑ δεν φτιάχτηκε για τις όποιες εκλογές θα κάνει το εξαρτημένο σύστημα εξουσίας. Αυτό το κάνουν οι συστημικοί και όσο και να θέλουν να είναι ανεξάρτητοι τόσο εξαρτημένοι θα γίνουν.
ΕΔΏ είστε και ΕΔΩ θα είμαι. όσο θα είμαι και δεν με "εξαφανίσουν" Δεν φοβάμαι όμως.
Η Σπίθα φτιάχτηκε για να οδηγήσει τον λαό στις πραγματικές εκλογές. Που η απλή αναλογική , η Άμεση Δημοκρατία, η ανακλητότητα, η προστασία του λαού στο να εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς το όποιο μαχαίρι στον λαιμό δεν θα είναι το ζητούμενο αλλά το αυτονόητο.

Η ΣΠΙΘΑ ΕΣΑΙ ΕΣΥ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ



Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε στην τοποθέτησή μου αυτή.

31 - 3 - 2012

Μανώλης Χατζηδημητρίου

Σπιθίτης, Μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ

email : zeusspitha@gmail.com


Υ.Γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου