Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π. ( ΣΠΙΘΑ )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π.
17.01.2012

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δηλώνει την συμπαράστασή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματά τους.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η μεμονωμένη διεκδίκηση αιτημάτων με απεργίες ξεχωριστά ανά κλάδο εργαζομένων δεν είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να αντιμετωπισθεί η πολιτική μίας κυβέρνησης που έχει αποδείξει ότι είναι αποφασισμένη να καταπατήσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων, που κατακτήθηκε με αγώνα και αίμα τα τελευταία 100 χρόνια.

Η κυβέρνηση με χειρουργικές επεμβάσεις πλήττει έναν - έναν κάθε φορά τους επαγγελματικούς κλάδους, με στόχο να μην μας βρει όλους ενωμένους απέναντί της.

Η πολιτική αυτής της κατοχικής κυβέρνησης δεν βελτιώνεται.

Ανατρέπεται!

Ο μόνος τρόπος για να μπούμε εμπόδιο στα σχέδια καταστροφής της χώρας, με το αλυσόδεμα που επιχειρείται μέσω της υπογραφής των προδοτικών δανειακών συμβάσεων, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ όλων των κλάδων Πανελλαδικά με αιτήματα την μη υπογραφή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, καταγγελίας του Μνημονίου και άμεση προκήρυξη ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη κυβέρνησης που να εκφράζει το λαϊκό αίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου