Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Κ.Α.Π. ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, ο Μίκης Θεοδωράκης επεσήμανε τον κίνδυνο εθνικών περιπετειών που ελλοχεύει στις περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, με την υφιστάμενη έξαρση της εξάρτησής μας από τον «ξένο παράγοντα» και τα συμφέροντά του.

Ήδη, τα σύννεφα που μαζεύονται τον τελευταίο καιρό πάνω από τη Θράκη μας, έριξαν το πρώτο, αναγνωριστικό, «πρωτοβρόχι» πριν την αναμενόμενη καταιγίδα.
Το φερέφωνο του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης , Βαγγέλης Λαμπάκης, έριξε  την πρώτη τροχιοδεικτική βολή:  Υποστηρίζοντας ότι η Θράκη δεν τυγχάνει της αναλόγου αναπτυξιακής προσοχής της κυβέρνησης, υπαινίχθη σαφώς πως αν αυτό συνεχιστεί, τότε κάποια στιγμή ίσως να υπάρξει ανεξάρτητη οικονομική και πολιτική κρατική οντότητα στην Θράκη!

Το σάπιο κατεστημένο, έχει πια ξεσαλώσει. Τα οδυνηρότερα σενάρια της εθνικής μας κατάτμησης, επαληθεύονται τραγικά και, ήδη, άρχισε η εκτέλεσή τους.

Όλα αυτά εντάσσονται  στο σχέδιο του συστήματος να προκαλέσει ΣΟΚ και ΔΕΟΣ  στην ελληνική κοινωνία, με σκοπό να κλονίσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση του ελληνικού λαού. Συγχρόνως τείνουν στο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την εφαρμογή της άθλιας πολιτικής της κυβέρνησης  σε βάρος των εργαζομένων.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Πρέπει, ως κοινωνία, να ξυπνήσουμε και να εγερθούμε. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ7 Νοεμβρίου 2011 στις 2:56 π.μ.

    Όλα αυτά που λέει ο δήμαρχος της θράκης είναι αλήθεια.Μιλάω για όλο το σχέδιο απέναντι στη Θράκη και την Βόρεια Ελλάδα απο το 89'.Κάνει όμως ένα σοβαρό λάθος.Πρίν αρχίσει να μιλάει για ανεξαρτητοποίηση μιάς ελληνικής περιοχής που δεν έχει κανένα δικαίωμα διότι δεν του ανήκει,έπρεπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά με αποδείξεις και βάσιμα λόγια ακόμα και με σκληρές κοινωνικές μάχες να μάθει ο Ελληνικός λαός το τι συμβαίνει!!Να μην διαφοροποιεί και να μιλάει για κέντρο της Αθήνας διότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμμία σχέση με το τι κάνουν οι "πολιτικοί-προδότες"αυτής της χώρας.Να κάνει τα αδύνατα δυνατά να εστιάσει την προσοχή του λαού στη Θράκη,να πάρει τον λαό με το μέρος του και να ξυπνήσει τον αγώνα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή