Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΟ φυλλάδιο από την ΣΠΙΘΑ μας - μπορείτε να το κατεβάσετε και να το τυπώσετε

   και κατέβασέ το σε μορφή pdf  και μετά τύπωσέ το  μπρος πίσω

 ( στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει πάτα downloand )


width="365" height="400" align="middle"
play="true"
loop="false"
quality="high"
wmode="transparent"
allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="true"
type="application/x-shockwave-flash"
flashvars="d=BrI6F0I2ThruLeHlwAfDyg"
pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">







Η Συνταγματική Τάξη της χώρας έχει καταπατηθεί

Η Κυβέρνηση έχει ουσιαστικά απολέσει την «έξωθεν καλή μαρτυρία», που είναι η στήριξή της από την πλειοψηφία του λαού.

Η ευθύνη για την τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων έχει περάσει στην ευθύνη της πλειοψηφίας του Λαού

Για μας έχει μπει σε εφαρμογή η ακροτελεύτια διάταξη του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ άρθρο 120

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Αναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Πού είναι τα Κόμματα της Αριστεράς; Το Συμβούλιο Επικρατείας; Ο Άρειος Πάγος; Η Ακαδημία Αθηνών; Τα Πανεπιστήμια; Τα Συνδικάτα; Οι Ενώσεις;

Λαός προδομένος! Λαός προδομένος! Λαός Προδομένος!

Θεωρούμε ως απολύτως νόμιμη δημοκρατική άμυνα τις όποιες  ενέργειές μας ενάντια στην ουσιαστική και πραγματική βία που εκπορεύεται ενάντια στη χώρα και στο Λαό μας από τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης ουσιαστικής μειοψηφίας, που έχει καταντήσει πειθήνιο όργανο στις αποφάσεις των ξένων.

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη βία από το να οδηγείς ένα Λαό στην Ανεργία, στη Φτώχεια, να απολύεις δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους, εργαζομένους, να κλείνεις βιομηχανίες και βιοτεχνίες, να βάζεις λουκέτο στα καταστήματα πετώντας στο δρόμο ιδιοκτήτες και υπαλλήλους να αναγκάζεις τη νεολαία να μεταναστεύει, να παραχωρείς (το κυριότερο) την εθνική μας αυτοτέλεια, να ξεπουλάς τον πλούτο της χώρας, να σκοτώνεις την ανάπτυξη, να ζητιανεύεις για νέα δάνεια και να φορτώνεις τις επόμενες γενιές με νέα δημόσια χρέη, να έχεις καταντήσει τη χώρα μας χώρα ντροπής μέσα στη διεθνή κοινότητα κλπ. κλπ. και τέλος να αναγκάζεις να αυτοκτονούν για λόγους οικονομικούς και ανεργίας, 500 συμπολίτες μας κάθε χρόνο! Αν όλα αυτά δεν είναι βία, τότε πώς αλλιώς θα πρέπει να χαρακτηριστούν;

« ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη Βία »

 

 

οι ΣΤΟΧΟΙ   

του Κινήματος  Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ Του Μίκη Θεοδωράκη

Αγωνιζόμαστε για:
1.     Να απαλλαγούμε από το Μνημόνιο, την Τρόικα και το ΔΝΤ.
2.     Να χαρακτηρίσουμε Άκυρες όλες τις δεσμευτικές συμβάσεις-συμφωνίες που υπέγραψε η Κυβέρνηση του Μνημονίου.
3.     Να απαλλαγούμε οριστικά και τελεσίδικα από τα χρέη και τους τόκους.
4.     Να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία.
5.     Να συνάψουμε Δάνεια και Επικερδείς Συμφωνίες με κάθε χώρα, Ανατολική, Δυτική, Βόρεια ή Νότια, που θα δεχτεί να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο και με λογικούς όρους..
6.     Να διεκδικήσουμε το status της Ουδετερότητας με την καθιέρωση ισότιμων σχέσεων με όλες τις χώρες του κόσμου και με την επιδίωξη να μη διαταραχθεί η θέση μας στην Ευρώπη. Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, το Status της Ουδετερότητας οδηγεί σε αναθεώρηση των σχέσεών μας. Τέλος οι διεθνείς εγγυήσεις που θα συνοδεύουν την Ουδετερότητα της χώρας, μάς απαλλάσσουν οριστικά από τα βάρη των εξοπλισμών.
7.     Να επιβάλουμε τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα στους τομείς των διεθνών σχέσεων και της Άμυνας της Χώρας.
8.     Να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας ξεκινώντας με την ΑΟΖ.
9.     Να αναθεωρήσουμε τον Συνταγματικό μας χάρτη με νέους θεσμούς που να εξασφαλίζουν το Πολίτευμα της γνήσιας-πραγματικής και άμεσης Δημοκρατίας.  Και τέλος
10.            Να εφαρμόσουμε ένα Νέο Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης-Κοινωνικής Ανόρθωσης-Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης και Πολιτιστικής Αναγέννησης με στόχο την ραγδαία άνοδο του οικονομικού-κοινωνικού-μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου του ελληνικού λαού με την παράλληλη ανάδειξη του κύρους της χώρας στον διεθνή χώρο.
Η Λευτεριά δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ  στο Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών  «ΣΠΙΘΑ»  του Μίκη Θεοδωράκη


Η επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος:  http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr


Γραφεία Αθήνας: Ερμού 7, ΤΚ 10563 ,  6ος όροφος, τηλ.210.3233877
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Γ. Γεννηματά 83 & Μαυρομάτη 4ος όροφος, Τηλ. 2310.456906 & 6937328338



Τυπώστε το και μοιράστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου