Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σήμερα η αληθινή γιορτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τους ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ στην πλατεία Συντάγματος

το ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ βρίσκεται εκεί.

ΕΞΩ από την βουλή . ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας και σε όλους τους χώρους ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .
Και μόνο οι  ΕΛΛΗΝΕΣ που λένε ΟΧΙ  στην εξάρτηση  δικαιούνται να γιορτάσουν για μία ακόμα μέρα την Μαζική τους δράση ενάντια στην ψευτοδημοκρατία που "γιόρτασαν" οι παρατρεχάμενοι του σάπιου συστήματος στο προεδρικό μέγαρο το πρωί και που αντιστασιακά σωματεία επί δικτατορίας τους γύρισαν την πλάτη και ενώθηκαν με τον λαό που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.

Όλοι αυτοί που βρέθηκαν το πρωί στο προεδρικό μέγαρο είναι για κλάματα.
Αφού ο καθένας ξέρει καλά ότι χωρίς την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού Η δημοκρατία που γιόρτασαν είναι απλώς ένα ακόμα  ξόδεμα  του κοινού ταμείου των Ελλήνων που χρησιμοποιούν μόνοι τους χωρίς την έγκρισή του για να προβάλουν την απάτη  τους ότι είναι εκπρόσωποί του !!!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ μίλησαν κύριοι και κυρίες όλες αυτές τις μέρες που βρίσκονται στις πλατείες όλης της Ελλάδας και ειδικά στις 15/6/2011 & στις 28-29/ 6/2011 και είπαν το μεγάλο ΟΧΙ σε σας και στα ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΑΣ  που δεν είναι αλλά από την CIA- ΔΝΤ , τα ευρωπαϊκά φερέφωνα τους ΜΕΡΚΕΛ κ.λ.π. που όλοι μαζί εξυπηρετούν τα σχέδια των 10 τραπεζών - της "νέας τάξης " - 4ου Ράιχ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ , ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.

Θα  σας πετάξουμε  έξω από τα μέγαρα που χρησιμοποιείτε για τα θελήματα των Αφεντικών σας και όχι για να παλεύετε και να εργάζεστε για το θέλημα των Ελλήνων.


Τοποθεσία: Πλατεία Συντάγματος - Μπροστά από την Βουλή
Ώρα: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 7:00 μ.μ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
 
 



σήμερα η αληθινή γιορτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τους ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ  στην πλατεία Συντάγματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου