Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και σε όλες τις πλατείες σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ σπίθες σε όλη την χώρα μετέχουν από την αρχή στις εκδηλώσεις που γίνονται στις πλατείες στην Ελλάδα.
Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών άνοιξε πρώτη πριν από έξι μήνες την προοπτική για μια καινούρια ανεξάρτητη ιδεολογική πορεία. Έθεσε τα θεμέλια για την οριστική και τελεσίδικη λύτρωση του Ελληνικού Λαού με στόχο το μετωπικό χτύπημα στην ξένη εξάρτηση και στο πολιτικό-οικονομικό Σύστημα Εξουσίας. Επέλεξε την Τακτική της εξόδου από το Σύστημα προτείνοντας την Στρατηγική της μαχητικής και ειρηνικής παλλαϊκής ενότητας. Συνόψισε σε τρεις Στόχους που θα πρέπει να εμπνέουν την πορεία του ενωμένου Λαού προς τα εμπρός, τις μεθόδους που θα ακολουθήσει και τη μορφή της Λαϊκής Εξουσίας που θα οικοδομήσει: Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Πατριωτική Αναγέννηση.

Γνωρίζουμε ότι στο ξεκίνημα του γενικού ξεσηκωμού θα υπάρξουν πολλά παράλληλα ρεύματα, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Θα πρέπει να σεβαστούμε αυτή την παράλληλη και ανεξάρτητη πορεία, με τη βεβαιότητα ότι όσο θα πηγαίνουμε όλοι μαζί προς τον κοινό στόχο, τόσο θα συγκλίνουμε, θα συνεργαζόμαστε, έως ότου κάποια στιγμή συνενωθούμε σε ένα κοινό ρεύμα χωρίς πρώτους και δεύτερους αλλά ισότιμους, ώστε από τη σύνθεση των ανεξάρτητων ρευμάτων να διαμορφωθεί η Παλλαϊκή Ενότητα.

Ποια μορφή θα πάρει τελικά; Αυτό θα κριθεί μέσα στη ζωή έχοντας πρώτα ζυμωθεί μέσα στις ιστορικές συνθήκες, που προς το παρόν παραμένουν για όλους απρόβλεπτες.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και σε κάθε πλατεία σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου