Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

από την πρώτη συνάντησή μας

είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και τίποτα δεν μας σταματά

ΣΠΙΘΑ 1ου Διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας

Στην Αθήνα στις 13-6-2011  επί της Ερμού 7 στα γραφεία της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών στις 12 μ.μ. συναντηθήκαμε για πρώτη φορά η ομάδα πρωτοβουλίας για την συγκρότηση της ΣΠΙΘΑΣ 1ου διαμερίσματος κέντρου Αθήνας.
Παρέστησαν άτομα 7
2 άτομα δεν μπόρεσαν να έρθουν  και τρία δεν μπόρεσαν να ειδοποιηθούν.
Παρέστη και από την οργανωτική επιτροπή της Κίνησης ο κ. Αριστείδης Τσιούνης
Συγκρoτηθήκαμε σε σώμα και δεδομένου ότι συναντιόμαστε για πρώτη φορά ο καθένας πήρε τον λόγο και αυτοπαρουσιάστηκε ως  άτομο , ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος προβληματισμένος πολιτικά και ανήσυχος για το μέλλον της χώρας μας και κατ' επέκταση για το μέλλον του.
Εγινε εκτενής αναφορά στον ιδρυτή της κίνησης Μίκη Θεοδωράκη ,ο οποίος , όπως επισημάνθηκε, εξέφρασε με αυτή την πολιτική κίνηση την επιθυμία όλων των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης για μία ένωση των πολιτών σε ένα κίνημα που θα μας κάνει πραγματικούς κυρίαρχους στον τόπο μας . ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - ΥΠΕΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ να ορίζουμε εμείς τις ζωές μας .
Επίσης έγινε αναφορά στους "αγανακτισμένους " στην πλατεία συντάγματος και στο γεγονός πως και εκείνοι με άλλους τρόπους ενδεχομένως εκφράζουν ανάλογες επιθυμίες.
Προς τούτο σε πρώτη εκτίμηση κρίθηκε επιβεβλημένη μία ποιό έντονη παρουσία της ΣΠΙΘΑΣ  στην πλατεία συντάγματος αλλά και σε όλες τις πρωτοβουλίες που γίνονται και σε άλλες πλατείες .
Αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε την Πέμπτη  16 -6-2011 στις 20:30' πάλι στα γραφεία της κίνησης επί της Ερμού 7 ώστε να μπορέσουν να έρθουν και αυτοί που έλειπαν αλλά και όποιος άλλος θελήσει να μετάσχει στην σπίθα μας .
Αποφασίσαμε να συζητήσουμε  την αντιπροσώπευσή μας για την συνδιάσκεψη  πάνω στον δεκάλογο και το οργανωτικό του κ. Κασιμάτη.
Αποφασίσαμε να έχουμε γραμματεία - ομάδα ίντερνετ και επικοινωνίας που προς το παρόν θα είναι σε αυτή ο κ. Μανώλης Χατζηδημητρίου και η Κα Κατερίνα Χατζηαλεξάνδρου.
Αποφασίσαμε η αντιπρόσωπός μας στην κίνηση  να είναι η Κα Ερση Σκηνιώτη
Αποφασίσαμε ότι ταμίας θα είναι η Κα Μαρία Αποστολοπούλου στην οποία και έδωσε ο καθένας μας ότι μπορούσε για να υπάρχουν χρήματα στο κοινό μας ταμείο.
Αποφασίσαμε επίσης ότι η ΣΠΙΘΑ μας θα αυτοδιαλυθεί σαν όνομα όταν φτιαχτούν σπίθες σε όλες της περιοχές που γεωγραφικά καλύπτουμε και όλες αυτές θα ορίσουν το όργανο της περιοχής όπου και θα φέρει αυτό το όνομα . Δηλαδή : 1ου διαμερίσματος σπιθα ΑΘΗΝΏΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου